Tapahtumat ja kilpailut

Lauttasaaren Koirakerho järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä virallisia, että epävirallisia kokeita. Parhaiten pysyt ajan tasalla tapahtumista ja koulutuksiin ilmoittautumisista seuraamalla Facebook-sivuamme

Virallinen rally-tokoilta ke 12.8.2020

Tuomari: Anna Pekkala

Tulokset - AVO

1. Avrora Russkiy Spetsnaz 98 p. 
Venäjänmustaterrieri

2. Rurik 90 p.
Bordercollie

3. Skovfarmen's Chocolate Quicksilver 85 p.
Australiankelpie

Tulokset - ALO

1. Bywater Tarek 100p.
Australianpaimenkoira

2. Finn Noir Kiss And Tell 100 p.
Belgianpaimenkoira, groenendael

3. Riemumielen Tulen ja Jään Laulu 95 p.
Pitkäkarvainen collie

Virallinen tokon
iltakoe ke 19.8.2020

Lauttasaaren Koirakerho järjestää virallisen tottelevaisuuskokeen, jossa tuomarina toimii Susa Berghäll. Kokeessa kilpaillaan AVO- ja ALO-luokka. AVO-koiria otetaan max 4 ja koko kokeeseen mahtuu koirakoita yhteensä 10. Tarkemmat kellonajat illan kulusta toimitetaan kisakirjeessä.

Paikan varaaminen

Jäsenet: 27.7.-2.8.
Muut: 3.8.-9.8.
Paikan varaaminen vain tällä lomakkeella: https://bit.ly/30fTuKF

Maksuohjeet ja Virkku-salasana virallista ilmoittautumista varten toimitetaan sähköpostilla mukaan mahtuville. Varauduthan nopeaan maksuaikaan. Jäsenten ilmoittautumisaikaan ilmoittautuvilta tarkastetaan jäsenyys. Ei-jäsenten ilmoittautumiset jätetään huomioimatta ennen 3.8.

Varasijoille otetaan koirakoita. Jos pystyt tulemaan paikalle myös lyhyellä varoitusajalla, niin jätäthän tästä tarkemmat tiedot + puh nron paikanvarauslomakkeelle. Kisaviikolla mahdollisesti vapautuvat paikat tarjotaan ensisijaisesti tekstiviestitse, muuten sähköpostitse.

Hinta jäsenille 25 euroa, muille 30 euroa.