Ilmoittautuminen koulutuksiin

Lauttasaaren Koirakerho seuraa jatkuvasti tilannetta Koronaviruksen suhteen.

Kerhomme syyskausi pidetään 17.8.–.28.9.2022, jonka aikana on noin 1-3 väliviikkoa kurssista riippuen. Ilmoittautuminen on auki 1.7.–17.7.2022. Kaikki kurssit pidetään keskiviikkoiltaisin 17-21.30 välillä Pajalahden kentällä Lauttasaaressa ja yhden kurssikerran pituus on noin 1h. Suurin osa kursseista pidetään kello 18-19. Koirakon on mahdollista osallistua vain yhdelle kurssille per kausi. 

Jokaisen koulutukseen osallistuvan tulee liittyä Lauttasaaren Koirakerhon jäseneksi. Kurssien hinta on 30 € ja lyhyempinä toteutuvat kurssit 25 €. Lopullisiin toteutuviin kursseihin vaikuttaa ilmoittautumismäärät, sekä kouluttajien saatavuus.

Kaikki kurssit kouluttaa Lauttasaaren koirakerhon omat kouluttajat talkootyönä. Huomioithan, että viimevuosina kasvaneen kysynnän takia emme ole pystyneet tarjoamaan kurssipaikkaa kaikille halukkaille. Mikäli kaikille hakijoille ei voida tarjota kurssipaikkaa, jaetaan kurssipaikat arpomalla. Kurssien lopulliseen toteutumiseen vaikuttaa ilmoittautuneiden määrä ja kouluttajien saatavuus.

Syksyllä 2022 ei tarjota seuraavia kursseja: Tokon alkeiskurssi. Tokon jatkokurssi kursseille hakeneiden ja kouluttajien saatavuuden mukaan. 

Tokon kisaavien kurssi järjestetään poikkeuksellisesti Tokon kisaavien omatoimisena treeniryhmänä klo 19-20, jossa ei ole kouluttajaa, mutta ennalta suunniteltu kurssirakenne. Jokainen treenaaja auttaa tarvittaessa toisiaan ja ryhmän vetäjinä toimii Lauttasaaren Koirakerhon kouluttajat, mutta varsinaista kouluttajaa ei kurssilla ole. Kurssille ilmoittaudutaan normaaliin tapaan ja jokaisen treenaajan tulee olla Lauttasaaren Koirakerhon jäsen, mutta erillistä kurssimaksua ei veloiteta. Tasovaatimuksena on joko kilpailuvalmis koira tai virallisissa tottelevaisuuskokeissa ennestään kilpaillut ohjaaja. 

Päätös perustuu ennakkotietoihin kiinnostuneista, sekä kouluttajapulasta.

Ilmoittautumistietoja käytetään vain kurssien kouluttajien toimesta koulutusten organisointiin.
Ilmoittautumislomakkeet löydät alta. Lomakkeen latautumisessa voi ilmetä pientä viivettä.

Kurssipolut

Kerhomme kurssitarjonta ja esimerkkejä koirakkojen kurssipoluista. Kurssipolut voivat poiketa osaamisen ja kehittymisen mukaan.