Kevään 2021 koulutukset

Lauttasaaren Koirakerho seuraa jatkuvasti tilannetta Koronaviruksen suhteen.

Kevään koulutukset pidetään 14.4.-2.6. välisenä aikana. Ilmoittautuminen on auki 1.3.–21.3.2021. (Huomioi aiempaa lyhyempi ilmoittautumisaika). Kaikille koulutuksiin päässeille pyritään ilmoittamaan asiasta viimeistään 28.3. mennessä.

Koulutukset ovat keskiviikkoiltaisin kello 17-21 välillä Pajalahden puiston kenttällä Lauttasaaressa. Koirakon on mahdollista osallistua vain yhdelle kurssille per kausi. Koulutuksissa on mahdollista pitää turvavälejä, joita kaikkien osallistujien tulee noudattaa.

Kurssien perushinta on 30 €. Kurssihinnat voivat vaihdella hieman kausittain riippuen kurssin toteutuvasta kestosta. Kaikkien kursseille osallistuvien tulee olla Lauttasaaren Koirakerhon jäseniä ja jäseneksi voi liittyä kurssipaikan saatuaan. Kurssien toteutumiseen vaikuttaa kausittain osallistujamärää ja kouluttajien saatavuus. Kurssihakemuksessamme valitaan ensisijaisen kurssitoiveen lisäksi myös vaihtoehtoinen kurssi.

Kursseille päässeille pyritään ilmoittamaan asiasta viimeistään 18.3.2020 mennessä. Mikäli sinulla on tiedusteltavaa, ole yhteydessä: lauttasaarenkoirakerho@gmail.com

Ilmoittautumistietoja käytetään vain kurssien kouluttajien toimesta koulutusten organisointiin.

Kurssipolut

Kerhomme kurssitarjonta ja esimerkkejä koirakkojen kurssipoluista. Kurssipolut voivat poiketa osaamisen ja kehittymisen mukaan.