Kevään 2021 koulutukset 20.4.-8.6.

Lauttasaaren Koirakerho seuraa jatkuvasti tilannetta Koronaviruksen suhteen.

Kursseille ilmoittautuminen on päättynyt.


Kursseille päässeille pyritään ilmoittamaan asiasta kerhon toimesta viimeistään 31.3.2022 mennessä. Tämän jälkeen kurssin kouluttaja lähettää vielä tarkemmat kurssikohtaiset tiedot. Mikäli sinulla on tiedusteltavaa, ole yhteydessä: lauttasaarenkoirakerho@gmail.com tai lähetä yksityisviesti Facebook-sivujemme kautta.

Kerhomme seuraavat koulutukset pidetään 20.4.-8.6.2022 jonka aikana on 6 kurssikertaa. Tarvittaessa kouluttajalla on oikeus pitää myös toinen väliviikko, jolloin kurssipituus on 5 kurssikertaa. Kaikki kurssit pidetään keskiviikkoiltaisin 17-21.30 välillä Pajalahden kentällä Lauttasaaressa ja yhden kurssikerran pituus on noin 1h. Koirakon on mahdollista osallistua vain yhdelle kurssille per kausi. Koulutuksissa on mahdollista pitää turvavälejä, joita kaikkien osallistujien tulee noudattaa.

Jokaisen koulutukseen osallistuvan tulee liittyä Lauttasaaren Koirakerhon jäseneksi. Kurssien hinta on 30 € ja lyhyempinä toteutuvat kurssit 25 €. Lopullisiin toteutuviin kursseihin vaikuttaa ilmoittautumismäärät, sekä kouluttajien saatavuus.

Kaikki kurssit kouluttaa Lauttasaaren koirakerhon omat kouluttajat talkootyönä. Huomioithan, että viimevuosina kasvaneen kysynnän takia emme ole pystyneet tarjoamaan kurssipaikkaa kaikille halukkaille. Mikäli kaikille hakijoille ei voida tarjota kurssipaikkaa, jaetaan kurssipaikat arpomalla. 

Keväällä 2022 ei tarjota seuraavia kursseja: Rally-tokon ratakurssi, tokon jatkokurssi. 
Päätös perustuu ennakkotietoihin kiinnostuneista, sekä kouluttajapulasta. Rally-tokon ratakurssin sijalla pyritään järjestämään yksittäinen rally-tokoklinikka toukokuussa. Tokon jatkokurssista kiinnostuneet voivat hakea osaamistasonsa mukaan tokon kilpailevien kurssille. 

Ilmoittautumistietoja käytetään vain kurssien kouluttajien toimesta koulutusten organisointiin.
Ilmoittautumislomakkeet löydät alta. Lomakkeen latautumisessa voi ilmetä pientä viivettä.


Kurssipolut

Kerhomme kurssitarjonta ja esimerkkejä koirakkojen kurssipoluista. Kurssipolut voivat poiketa osaamisen ja kehittymisen mukaan.