Syksyn 2021 koulutukset

Lauttasaaren Koirakerho seuraa jatkuvasti tilannetta Koronaviruksen suhteen.

Syksyn koulutukset pyritään pitämään 25.8.-6.10. Ilmoittautuminen on auki 1.7.–31.3.2021. Tarkemmat kurssikohtaiset aikataulut varmistuvat myöhemmin, mutta keskimäärin kurssilla on yhteensä 6 kurssikertaa. Kurssin toteutuva kesto voi vaihdella kouluttajien saatavuuden mukaan. Kaikille koulutuksiin päässeille pyritään ilmoittamaan asiasta elokuun puoliväliin mennessä. Mikäli kaikille hakijoille ei voida tarjota kurssipaikkaa, jaetaan kurssipaikat arpomalla. 

Koulutukset ovat keskiviikkoiltaisin kello 17-21 välillä Pajalahden puiston kenttällä Lauttasaaressa. Koirakon on mahdollista osallistua vain yhdelle kurssille per kausi. Koulutuksissa on mahdollista pitää turvavälejä, joita kaikkien osallistujien tulee noudattaa.

Kurssien perushinta on 30 €. Kurssihinnat voivat vaihdella hieman kausittain riippuen kurssin toteutuvasta kestosta. Kaikkien kursseille osallistuvien tulee olla Lauttasaaren Koirakerhon jäseniä ja jäseneksi voi liittyä kurssipaikan saatuaan. Kurssien toteutumiseen vaikuttaa kausittain osallistujamärää ja kouluttajien saatavuus. Kurssihakemuksessamme valitaan ensisijaisen kurssitoiveen lisäksi myös vaihtoehtoinen kurssi. Syyskaudella 2021 ei järjestetä Peruskurssia.

Kursseille päässeille pyritään ilmoittamaan asiasta viimeistään elokuun puoliväliin mennessä. Mikäli sinulla on tiedusteltavaa, ole yhteydessä: lauttasaarenkoirakerho@gmail.com

Ilmoittautumistietoja käytetään vain kurssien kouluttajien toimesta koulutusten organisointiin.
Ilmoittautumislomakkeet löydät alta. Lomakkeen latautumisessa voi ilmetä pientä viivettä.

Kurssipolut

Kerhomme kurssitarjonta ja esimerkkejä koirakkojen kurssipoluista. Kurssipolut voivat poiketa osaamisen ja kehittymisen mukaan.