Koulutukset ja tapahtumat

Lauttasaaren Koirakerho järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä virallisia että epävirallisia kokeita. Parhaiten pysyt ajan tasalla tapahtumista ja koulutuksiin ilmoittautumisista seuraamalla Facebook-sivuamme

Virallinen rally-tokokoe 14. elokuuta 2019

Järjestämme virallisen rally-tokokilpailun keskiviikkoiltana 14.8. Pajalahden kentällä.

Luokat: ALO ja AVO
Tuomari: Anna Pekkala
Hinnat: Jäsenet 25 €, muut 30 €

Ilmoittautuminen:
Jäsenet 8.-21.7.2019
Muut 22.7-4.8.2019

Paikan varaaminen kisaan tapahtuu vain lomakkeella. Paikan vahvistuttua kisapaikan maksu tehdään Holvi-verkkokaupassa ja virallinen ilmoittautuminen syötetään Virkkuun. Näistä toimitetaan paikan varauksen yhteydessä tarkemmat ohjeet aikarajoineen.

 

2019 koulutukset

Syksyn 2019 koulutuksiin ilmoittautuminen on auki 1.–31.7. Ilmoittautua voi ainoastaan nettisivujen kautta.

Syksyn koulutukset pidetään välillä 21.08.-2.10.2019. Kaikille ryhmiin päässeille pyritään ilmoittamaan asiasta sähköpostitse viimeistään sunnuntaihin 11.8.2019 mennessä. Koulutukset pidetään keskiviikkoiltaisin Pajalahden kentällä.

Kurssien toteutumiseen vaikuttaa osallistujamärää ja kouluttajien saatavuus, joten valitsethan ensisijaisen- ja toissijaisen kurssitoiveesi.

 

Kerhomme kurssitarjonta:

Pikkupennut (alle 5 kk)

Pentua on tärkeä alkaa sosialistamaan ja tutustuttamaan uusiin asioihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pikkupentukurssilla käsitellään perustottelevaisuuteen ja normaaliin arkielämään liittyviä asioita sekä koira-omistajasuhteen kehittämistä.

25 € (5 kurssikertaa)

Pentu-/alkeiskurssi

Opetellaan arkitottelevaisuutta ja koirankoulutuksen perusasioita. Tarkoitettu nuorille koirille ja/tai aloitteleville koiranomistajille. Pennut ovat tervetulleita heti kun rokotukset ovat kunnossa ja ikää on vähintään 5 kk. Tavoitteena on että koira tottuu kuuntelemaan ohjaajaansa myös häiriötilanteessa ja oppii mm. kulkemaan hihnassa vetämättä, tulemaan luokse ja istumaan käskystä ja odottamaan paikallaan hetken aikaa.

30 € (6 kurssikertaa)

TOKO alkeet

Harjoitellaan tottelevaisuuskokeiden alokasluokan liikkeiden alkeita, sekä yleistä kontaktia. Vaatimuksena pentukurssi tai vastaavat perustaidot.

30 € (6 kurssikertaa)

Jatko 1

Harjoitellaan ja syvennetään tottelevaisuuskokeiden alokasluokan liikkeitä. Vaatimuksena TOKO alkeet tai vastaavat taidot.

30 € (6 kurssikertaa)

TOKO kisaavien kurssi

Tottelevaisuuskokeissa kilpaileville tai tällä kaudella kisaamisen aloittaville koirakoille sekä ohjaajille, joilla on aiempaa kisakokemusta.

25 € (5 kurssikertaa)

Rally-toko alkeet

Jokaisella koulutuskerralla suoritetaan erilainen alempien luokkien rata. Lisäksi koulutuksissa voidaan harjoitella kylttien suorittamisen tekniikkaa erillisenä pisteenä. Koulutuskerta aloitetaan rakentamalla rata yhdessä ja tutustumalla rataan samalla tavoin kuin kokeessa. Tämän jälkeen kukin koirakko suorittaa radan ja saa palautteen suorituksesta. Kurssilla keskitytään erityisesti alokasluokan radalla tarvittaviin taitoihin, mutta käydään läpi soveltuvin osin myös avoimen luokan kylttejä sekä ylemmissä luokissa huomioitavia asioita. Rally-tokoon ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet koirakot, joilla on perustottelevaisuus hallussa (vastaavat taidotkuin Jatko 1 -ryhmään, erityisesti seuraaminen), iloinen mieli ja kokeilunhalu.

25 € (4 kurssikertaa)

Kurssihinnat ovat kevään 2019 hintoja ja kurssihinnat ja -kestot voivat vaihdella kausittain.