LUENTOSARJA KOIRAHARRASTAJILLE!

LKK järjestää yhteistyönä luentoja, joille Lauttasaaren Koirakerholaisilla on vapaa pääsy. LKK:n jäsenten tulee ilmottautua etukäteen kullekin luennolle viimeistään kolme päivää ennen ko. luentoa sähköpostitse osoitteeseen katharinavonfreymann@hotmail.com tai puhelimitse 050 358 9969.

Muut kuin LKK:n jäsenet: mikäli haluat varmistaa istumapaikan ilmoittaudu etukäteen s-postiosoitteessa satu.ruokonen@jippii.fi.

Kaikki luennot järjestetään Suomen Kennelliiton kerhotiloissa (os. Kamreerintie 8, Espoo). Oviraha jokaiseen tilaisuuteen on 5 euroa.

5.4.02 alkaen klo 19 AGILITYN ABC
Oletko aloittamassa agilityharrastusta vai harkitsetko jo osallistumista ensimmäisiin kilpailuihin?

Agilitykouluttaja Tapani Turunen kertoo agilitystä harrastuksena ja vastaa mm. kysymyksiin minkä ikäisenä lajin voi aloittaa, millaisen koiran kanssa voi harrastaa, mitä tarvitsee tietää ennen ensimmäistä kilpailua ja mitä agilitykisoissa tapahtuu.

Kerhoilta on tarkoitettu lähinnä lajin harrastamista suunnittelevalle, lajia jo aloitteleville ja ensimmäisiin kilpailuihin tähtääville, mutta kaikki agilitystä kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Tilaisuudessa buffetti, jossa tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja.

Tule kysymään ne mieltä askarruttavat kysymykset!

14.4.02 alkaen klo 15 KOIRAN ENSIAPU
Ihana kesä saapuu, mutta sen mukana myös kesäiset ongelmat: Tunnistanko lämpöhalvauksen oireet? Kohtaaminen käärmeen ja ampiaisten kanssa. Mitäköhän se söi - rotanmyrkkyäkö? Onko punkeista vaaraa? Koira ontuu, revähdys agilitykisassa? Urosten nujakan jäljiltä puremareikiä, pitääkö mennä tikattavaksi? Koira astui lasiin, apua!

Tekevälle sattuu ja tapahtuu. Hallitsetko ensiavun annon koirallesi yllättävissä tilanteissa?

Aiheesta luvannut tulla puhumaan Espoon eläinsairaalasta koulutettu pieneläinhoitaja Heidi Paju.

Tilaisuudessa buffetti, jossa tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja.

6.5.02 alkanen klo 18 TUTUSTU LUONNETESTIN SALOIHIN!
Mikä on luonnetesti? Mitä siellä tapahtuu? Mitä tarkoittaa pehmeä koira? Miten terävyys näkyy arkielämässä? Miten tulkitsen luonnetestituloksia? Miten kahdella täysin erilaisella koiralla voi olla sama pitemäärä?

Luonnetesti herättää monia kysymyksiä. Luonnetestin saloihin meidät perehdyttää luonnetestituomari Tuomo Loven.

Tilaisuudessa on buffetti.

Olet tervetullut vaikka kaikkiin luentoihin tai vain itseäsi
eniten kiinnostavaan. Etukäteen voi sähköpostilla (satu.ruokonen@jippii.fi) toimittaa kysymyksiä tai aihetoiveita luennoitsijoille.

Tervetuloa!