>> Ohjaajat
>> Säännöt

 

 
Lauttasaaren Koirakerhon kouluttajat esitellään tässä lyhyesti. Suurin osa kouluttajista on alunperin aloittanut tokoilemisen LKK:ssa oppilaina ja siitä sitten pikkuhiljaa kehittyessään menneet koulutusohjaajakurssille. LKK:lla on 12 kortillisia koulutusohjaajia eli ovat käyneet Kennelpiirin koulutuksen, joka takaa kaikille kouluttajille samat perustiedot.

Kouluttajat jakavat ajatuksiaan koulutusohjaajien omissa treeneissä joka viikko, joihin myös kutsutaan ulkopuolisia kouluttajia. Mm. Anu Leinonen, piirinmestari vuodelta 2003 ja Johanna Maukonen, piirinmestari 3, vuodelta 2004 ovat käyneet jakamassa oppejaan.

 

Koulutusohjaajat

Kati Seppälä

Katilla on x-rotuinen Senna ja bordercollie Wilma, joilla molemmilla on kilpailuoikeus voittajaluokkaan. Aikaisemmin Kati on kilpaillut tokossa x-rotuisella pystykorvalla jolla saavutettu Suomen Sekarotuisten koirien tokon SM- kisoissa kultaa vuonna 1998.

Myös Kati harrastaa tokon lisäksi koirineen agilityä ja näyttelyitä.


Salla Tiainen

Salla on nuoresta iästään huolimatta toiminut koulutusohjaajana jo x vuotta. Hänellä on itsellään bordercollie Ade, jonka kanssa hän kilpailee voittajaluokassa.

Salla harrastaa myös agilityä.


Sanna Mikkola (LKK:n hallituksen jäsen)

Sanna on kouluttanut 3 vuotta Lauttasaaren koirakerhossa, sitä ennen hän on osallistunut itse ahkerasti koulutuksiin labradori Nellin ja Nalan kanssa. Sanna on toiminut koulutusohjaajana myös Labradorinnoutajakerhon koulutuksissa. Hän on myös kasvattanut Snackbar`s kennelnimellä yhden pentueen. Kilpailukokemusta on kertynyt jonkun verran, mutta kilpailut eivät välttämättä ole Sannan leipälaji. Koirien peruskoulutus onkin Sannan sydäntä lähellä.


Satu Ellermaa

Satu aloitteli koulutuksissa käynnin beagle Pepin kanssa ja kilpailee nyttemmin tokon alokasluokassa tolleri Halin kanssa. Satu käy Pepin kanssa myös näyttelyissä ja on kasvattanut yhden beaglepentueen kennelnimellä Sendarin.


Tuulia Sundgren (LKK:n puheenjohtaja)

Tuulia on vetänyt koulutusryhmiä niin kauan kuin kukaan muistaa...Itsellään hänellä on länsigöötanmaanpystykorva herra Simo, jonka ansioihin kuulu mm. kuulokoiran koulutus. Simolla on kilpailuoikeus avoimeen luokkaan Aikaisemmin Tuulialla on ollut mm. saksanpaimenkoira, jonka kanssa hän kilpaili avoimessa luokassa.


Saana Haarma (LKK:n varapuheenjohtaja)

Saana on myös hyvin pitkäaikainen LKK:n jäsen. Tällä hetkellä Saanan koirat asuvat hänen vanhemmillaan, mutta Saanalla on kokemusta, sileäkarvaistennoutajien, norwichinterriereiden ja newfoundlanninkoirien kouluttamisesta. Saana on aikoinaan kilpaillut myös aktiivisesti junior handler kilpailuissa (SM v.1987). Lisäksi Saanan s.k. noutaja-Farinalla oli kilpailuoikeus voittajaan, mutta valitettavasti koira ei koskaan ehtinyt VOI-luokassa kisata.

 

Annika Pehkonen

Annika on uusimpia kouluttajiamme. Annikalla on staffit Vekku ja Vekun poika Ukko. Kouluttajakokemusta on ennen LKK:ta kertynyt Staffiyhdistyksen kentällä ja tokoa Annika on myös harrastanut aikaisemmin x-rotuisen noutajan kanssa.

Ryhmien kasaajat

Sari ”Sarkka” Nokelainen

Sarkka on viihtynyt LKK:ssa jo pitempään. Hän aloitti tokoilemisen vehnäterrieri Pyryn kanssa, joka kilpaili voittajaluokassa. Nyt Sarkalla on lisäksi airedalenterrieri Tuisku, joka aloittelee kisauraansa. Sarkka on myös kilpaillut aiemmin bretonin kanssa tokossa.

 

Katharina ”Kata” von Freymann (LKK:n sihteeri)

 Katalla on kaksi villakoiraa, kääpiö Miina ja keskikokoinen Wella. Miinalla on kilpailuoikeus erikoisvoittajaluokkaan ja Wellalla avoimeen.
Kata on aikaisemmin kilpaillut tokossa kahdella lainanoutajalla ja omalla norwichinterrierillään.
Tokon lisäksi Kata harrastaa koiriensa kanssa näyttelyitä ja agilityä.